✔ یکی از سوالات پرتکراری که عزیزان طلبه دارند درباره روش تحصیل است. عمده مراجعات و پیام ها درباره این است که چگونه درس بخوانیم که هم بر دروس مسلط باشیم و هم بتوانیم در فضای جامعه تاثیرگذار باشیم و نقش مثبتی ایفا کنیم.
✔ بسیاری از عزیزان دغدغه فعالیت فرهنگی دارند ولی سیستم موجود در حوزه را متناقض با این دغدغه ها می بینند. از طرفی همه سرمایه طلبه مایه های علمی و معرفتی اوست که این نیز نیاز به مجموعه و برنامه ای منسجم دارد.
✔ طی سالیان گذشته در لابلای کلاس های متعدد و متنوع حوزوی همیشه تکیه بر این بوده که روش تحصیل هر علمی متناسب با توقعی که از آن علم می رود بررسی و تنقیح شود.
✔ آنچه در ابتدا بسیار مهم است این است که کلیت دروس طلبگی ، چیستی ، چرایی و چگونگی تحصیل این علوم بررسی شود.
✔ لذا نظام منسجمی از روش تحصیل و دروس و کیفیت تحصیل آنها طی دو جلسه مطرح می شود که شنیدن این دو جلسه برای عزیزان طلبه و حتی غیر طلبه ضروری می نماید.
استفاده از مطالب این پایگاه با ذکر منبع بلا مانع است.
اجر تان با آقا صاحب الزمان (عج).
ان شاءالله که خداوند متعال شما را از خواص یاران خاص امام زمان(عج) قرار دهد.
سلام و عرض ادب.
جناب امینی خواه در دقیقه ۳۴ جلسه اول نام کتاب جناب مصباح را به اشتباه سفر به قاره کهن گفتند که اصل نام این کتاب «سفر به سرزمین هزار آیین» است. ارادتمند و دوستدار شما علی
سلام علیکم
این سخنرانی در چه مدرسه ای بوده؟
و آیا استاد مدارسی رو مد نظر دارند که به این مدل سبک ها اداره شود؟
بنده یک طلبه پایه یک هستم و از مدرسه خود چندان راضی نیستم
نیاز دارم که هر چه سریع تر یک مدرسه خوب به این سبک پیدا کنم که بیشتر از این عمرم تلف نشه
لطفا جواب کامل بدید
نه سایت یارینا و نه نرم افزار اش کار نمیکنن
با سلام،سایت یارینا مدتی است که غیرفعال شده است.
سلام
ترتیب دروس به همین شکلی هست که بارگزاری شده؟
سلام علیکم
جهت ارتباط با حاج آقا چه راههایی وجود دارد؟
بنده طلبه سطح ۳ هستم
سلام علیکم از طریق نرم افزار و یا سایت یارینا به آدرس زیر:
https://yarina.ir/