متن پادکست :
مال و ثروتی که گفته میشود؛ یعنی همان مسائل دنیایی است. چیزهایی که در دنیا میماند و انسان نمیبرد؛ امثال خانه و ماشین و امکانات دیگر که بهعنوان مال به اینها نگاه میکند. مدرک دانشگاهی را هم بهعنوان یک مال نگاه میکند نه بهعنوان یک علم. هیئتعلمی بودن را هم بهعنوان یک مال نگاه میکند. اینها مال است؛ چون انسان نه هیئتعلمی و نه مدرک را با خودش میبرد؛ ولی علم را با خودش میبرد. علم؛ یعنی چیزی که با ذات او عجین شده است.آگاهی او نسبت به حقایق این عالم. بهرهمند از این است که میداند در این عالم چه خبری است این میشود علم.
تمام دنیا به سمتی میرود که دنیا را باید علم اداره کند. الآن تقریباً یک رگههایی را میبینیم. انشاءالله این دوران، دوران منتهی به ظهور باشد که همه اظهار عجز میکنند و علم زبان شده است و به دست پا افتاده است و حرفی در مقابل کرونا ندارد. برای درمان و مداوا راهحلی ندارد. این اگر فرهنگ شود و گسترده شود و ما به این سمت برویم که یک عالم باید حاکم باشد، حکومت علم، نه حکومت ثروت و قدرت و پول و شهوت و مادیات، اگر به این سمت رفتیم آن دوران طلایی حکومت امام زمان (عج) است.
اگر میخواهیم زمینهساز باشیم، زمینهساز حاکمیت علم باشیم. اگر ما زمینهساز حاکمیت علم باشیم امام زمان (عج) حکومتشان مستقر میشود و ظهور میکند. برای اینکه زمینهساز حاکمیت علم باشیم باید یا عالم باشیم یا متعلِّم یا خودمان بهرهمند از علم باشیم یا متصل باشیم به کسانی که بهرهمند از علم هستند؛ این میشود جامعه پیشرفته. حرف اول و آخر را علم میزند.
استفاده از مطالب این پایگاه با ذکر منبع بلا مانع است.
دیدگاه خود را بنویسید: