۞ امام صادق (ع) می فرمایند:
علم و دانش به يادگيرى نيست، بلكه نورى است که خداوند آن را در دل كسى كه مى‏ خواهد او را هدايت كند قرار می دهد.

موقعیت شما : صفحه اصلی » کلاس های تخصصی
  • شناسه : 110
  • 22 بهمن 1398 - 14:25
  • 4290 بازدید
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

  • توییتر یک رسانه ی نخبگانی است و از فضای عامیانه به دور است.توییتر یک نوع بنکداری رسانه ای است،یعنی یک جمع نخبگانی دور هم جمع میشوند و مانند یک صنف شغلی است ، بنابراین جذابیت عامیانه ندارد.
  • توییتر به معنای جیک جیکِ گنجشکان است، اهداف توییتر ابتدا این بود توییت علاوه بر کوتاه بودن، آهنگین هم باشد، یعنی یک متنِ کوتاهِ آهنگین ،که مورد دوم یعنی آهنگین بودن میسر نشد.
  • برای درک این موضوع مطالعه غررالحکم حضرت امیر ع پیشنهاد می شود زیرا در کنار محتوای جذاب و جریان ساز، کاملا آهنگین است.
  • توییتر فضایی است برای متحد شدن و اجماع در یک موضوع.
  • همچنین مناسب رزمایش رسانه ای است و ظرفیت فوق العاده ای در جهت موج سازی اجتماعی دارد این موج سازی های رسانه ای ابتدا در توییتر شروع می شود سپس در رسانه هایی همچون اینستاگرام و تلگرام ادامه می یابد به این علت توییتر تاثیر گذار تر از سایر رسانه هاست‌.
  • در توییت نویسی  واژه سازی و دایره واژگانی فرد اهمیت بالایی دارد و جذابیت توییت به خلق واژگان جدید است که برای پیشرفت در این زمینه مطالعه  غررالحکم و حکمت های  نهج البلاغه حضرت امیر (ع)  توصیه میشود.
  • برای عوض شدن فضای توییت نویسی از حالت سیاسی ، پیشنهاد میشود در موضوعات دیگری همچون طنز ، خانوادگی ، تربیتی و… هم کار کنید.
  • برای تقویت دایره واژگانی مطالعه کتاب ، به ویژه کتاب فرهنگ لغت پیشنهاد می شود ، زیرا فرد باید به اصطلاحات علمی و اصطلاحات ادبی مسلط باشد.
  • در توییت نویسی سعی در ساده سازی و معادل سازی کلمات داشته باشید و عین کلمات را به کار نبرید و از عبارات جدید استفاده کنید تا برای مخاطب جذاب باشد.‌
  • معادل به روز کلمات را پیدا کنید که گاهی علمی است و گاهی ادبی برای مثال میتوان عبارت” نظام نظارت همگانی” را جایگزین  عبارت” امر به معروف و نهی از منکر ” کرد.
  • بهتر است اصطلاحات کلی علوم مختلف مثل علوم سیاسی ، علوم تربیتی و…. را بدانیم.
  • بعد از اینکه یک موضوع را ترند کردیم ظرفیت ایجاد می شود برای گفتمان سازی و مطالبه گری ؛
  • مطالبه گری را از سطوح پایین میتوان شروع کرد مثلا از دانشکده ها.
  • در فضای توییتر باید قدرت گزینش داشته باشیم و بدانیم چه مطالب و چه افرادی را باید دنبال کنیم تا دچار اتلاف وقت نشویم.
  • در مبحث مخاطب شناسی این نکته وجود دارد که هر متنی مخاطب خاص خود را دارد که آن مخاطب هم باهوش هست و هم لزوما همفکر و پیرو ما نیست اما می توان این مخاطب را با استدلال قانع کرد.

دیدگاه خود را بنویسید:

۱ دیدگاه

  1. سلام علیکم . توییتر دیگه یک فضای نخبگانی نیست و بسیار آلوده به مغالطه شده

x
دانلود اپلیکیشن مدرسه تعالی
5
x
مدرسه تعالی