فهرست عناوین این مطلب
Toggleچرا انقلاب کردید، جلسه اول
دریافتمروی بر نکات جلسه اول:
- شاخص کلیدی در موفقیت انقلاب اسلامی، بررسی شعارهاست
- اثبات کارآمدی تئوری ولایت فقیه با تبیین اهداف و آرمانهای انقلاب
- نگاهی انقلابی به داستان اصحاب کهف
- اولویت اجتناب از طاغوت بر ایمان به خدا در نگاه قرآن
- ماجرای وعده آب و برق مجانی امام خمینی رحمهاللهعلیه چه بود؟
- استقلال، اولین تاکید امام رحمهاللهعلیه در نهضت.
- شاه دیکتاتور یا شاه دیکته نویس؟
- توسعه روابط با چین و روسیه؛ خوب یا بد؟
- این انقلاب، اسلامی است؟
- دیکتاتور را بهتر بشناس!
- اختناق و چپاول دو عامل اصلی سقوط شاه
- مبارزه با اسرائیل غاصب، از آرمانهای پیش از قیام مردم ایران
چرا انقلاب کردید، جلسه دوم
دریافتمروری بر نکات جلسه دوم:
- از استعمار فرهنگی در بیان امام خمینی رحمهاللهعلیه تا سند ۲۰۳۰
- ولایت فقیه و نفی دیکتاتوری
- خاطره امام خمینی رحمهاللهعلیه در عدم استقبال شاه از رشد علمی کشور
- نشانه سلامت نظام، دشمنی مفسدین با آن است
- ممنوعیت همجنسبازی از علل تحریمهای حقوق بشری!
- تعبیر امام خمینی رحمهاللهعلیه از کشف حجاب به جنایت
- آیا فساد در جامعه امروزی، بیشتر از زمان شاه است؟
- لزوم اصلاح پیش فرض های مخاطب از شیوههای موثر در پاسخ به شبهات
- تبیین ویژه نوجوان بر مدار محسوسات است
۴ دیدگاه
دوم اینکه شعار مهم و اصلی انقلاب ، عدالت به معنای عام آن بود . شما در این دو سخنرانی فقط تمرکز کردید به شعارهای فرهنگی امام . که مردم هم قبول کردند و پشت سر امام قرار گرفتند ، ولی درباره عدالت چیزی نگفتید . مردم از تبعیض و ستم هم ناراضی بودند و لذا وقتی کلمه و شعار عدالت را شنیدند سراسیمه پشت سر امام راحل قرار گرفتند . اما اکنون همین عدالت بسیار کم رنگ شده و به جای آن تبعیض و پارتی بازی آمده ، جوانی که با زحمت مدرک گرفته بخاطر اینکه آشنا نداره در ادارات، باید بره دستفروشی کند ولی فرزند فلان مسئول چون فرزند مسئول است به راحتی وارد دستگاه کار دولتی یا غیر دولتی شده آیا مردم با دیدن اینگونه ستم ها ، عاشق انقلاب میشن یا برعکس؟؟؟ کارنامه ولایت فقیه عالی هست الحمدلله، ولی در عرصه اجتماع ، عدل چقدر ساری و جاری است ؟؟؟ لطفا درباره عدالت هم بفرمایید
اینکه نقایصی وجود دارد، قابل انکار نیست. البته انقلاب امام خمینی ره هم بعد فرهنگی داشت و هم بعد عدالتخواهانه. گرچه نمیشود هیچ کدام را نادیده گرفت ولی هر کدام باید وزن واقعی خود را داشته باشد.
انقلاب اسلامی در بحث گسترش عدالت نیز ساختارهای فسادزا را کنار گذاشته و اگر هم جایی خارج از ساختار کسی مرتکب چنین تبعیض هایی شود، با وی برخورد می شود که علی رغم سانسور شدید اخبار خوب و آزادی اخبار بد، گاهی نمونه هایی از این برخوردها بر ملا میشود.
البته ممکن است با این همه باز هم مواردی وجود داشته باشند که بی عدالتی و تبعیضی رخ دهد، که باید در صدد برطرف کردن آن بربیاییم. ( مسئولان به یک نحو و مردم هم به نحوی دیگر، نقش خود را ایفا کنند.)
دلخوش نباشید که مسکن فقط میسازیم، آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم؛ شما را به مقام انسانیت میرسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ اینقدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.
آیا امام راحل قدس سره اینها را نفرمودند؟؟ شما در قسمت اول گفتید امام نگفتند چنین چیزی
سلام
این جملات از امام راحل هستند، اما کی و کجا؟
امام این جملات را وقتی به بهشت زهرا آمدند ( ۱۲ بهمن) نگفتند، بلکه زمانی گفتند که سخنگوی دولت موقت ( عباس امیر انتظام) که بنابر اسناد لانه جاسوسی، فردی نفوذی بود، برای انحراف هدف انقلاب سخنرانی کرد و گفت میخواهیم این ها را رایگان کنیم، یعنی هدف انقلاب را به این سطح تقلیل داد. امام هم سخنرانی کردند و فرمودند دلخوش نباشید که…، چون انقلاب میخواهد مقام انسانیت را احیا کند.