تجمعات شبانه

جلسه دوم

00:14:12
52

معرفی
رابطه ناگسستنی حاکمیت و مردم.
مردم ایران بی نظیرند و خداوند برای این ایستادگی در دنیا عزیزشان کرده است.

دشمن هم بستگی ملت ایران را هدف گرفته است‌.
متن
!! توجه: متن زیر توسط هوش مصنوعی تولید شده است !!
نان و مردم یعنی چه؟ ایمان واقعی یعنی چه؟ غیرت و شجاعت یعنی چه؟ این مردم، مردم بی‌نظیری هستند. خدا روز به روز دارد این مردم را در چشم اهل دنیا عزیزتر می‌کند. عزیزی امشب به من می‌گفت: "در اروپا بعضی‌ها می‌فهمند. آن کسی که مثلاً به کافه یا رستوران ایرانی آمده، مسئول رستوران و مسئول کافه می‌گوید همین که ایرانی هستی، من با تو حساب نمی‌کنم، رایگان مهمان ما هستی." این عظمتی است که خدا به شما مردم داده است؛ در چشم اهل دنیا، در چشم مردم عالَم.

این وحدت و این همبستگی بی‌نظیر، این وظیفه‌شناسی، این حضور… تقریباً یک ماه است که شما در خیابان‌ها هستید. در سرما، در گرما، شب‌های برفی، شب‌های بارانی. خسته نشدید، کم نیاوردید، هر شب شلوغ‌تر و با انرژی و انگیزه بیشتر. دشمن شما را تهدید می‌کند، شما نمی‌ترسید، جا نمی‌زنید. وقتی می‌بیند شما کم نمی‌آورید و نقطه ضعف ندارید، او عقب‌نشینی می‌کند، او جا می‌زند.

یک عده می‌گفتند: "این مردم دینداری‌شان ضعیف شده" یا مثلاً "چه می‌دانم، اول انقلاب وضع دینداری بهتر بود." بعضی از سر سادگی می‌گفتند، بعضی‌ها هم ممکن است به هر حال با این هدف می‌گفتند. دینداری یعنی این؛ این مردم عاشق، این مردم خداترس، آمریکانترس. این مردمی که عاشق شهادتند. این مردمی که امام حسینی‌اند. به تعبیر سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی، "این ملت، ملت امام حسینه." این می‌شود دینداری این مردم.

نکته‌ای که می‌خواهم عرض بکنم، این است که شما همبستگی بی‌نظیری را نشان دادید. دشمن همین را هدف (و تلاش خود) قرار داده است. این نکته مهمی است، به آن توجه داشته باشید. این ترامپ کثیف، این خوک کله‌زرد و بی‌غیرت آمد تهدید کرد، یک تهدید ۴۸ ساعته کرد. دید کسی در ایران محل نگذاشت، به تعبیر قشنگ‌ترش محل سگ هم بهش نگذاشت. دید که فایده ندارد، ترسی در وجود این‌ها شکل نمی‌گیرد. تمدیدی پنج‌روزه کرد که کم‌کم دارد پنج روز آن هم تمام می‌شود. یک حیله‌ای را شروع کرد؛ حیله‌ای که چند سر برد دارد.

آمد و گفت: "از داخل ایران یک عده دارند با من مذاکره می‌کنند، به من هدیه می‌دهند، می‌خواهند اسمشان فهمیده نشود، دارند تسلیم می‌شوند، دارند راه می‌آیند." این حرف، کاملاً دروغ محض است. هیچ‌کسی اینجا این ننگ را به جان نمی‌خرد که بخواهد با آمریکایی جماعت مذاکره کند یا حرف بزند. با اطلاع دارم با شما صحبت می‌کنم، بر اساس اطلاع دارم خدمتتان عرض می‌کنم: هیچ‌گونه گفت‌وگو و مذاکره‌ای نبوده است.

قصدش چیست؟ چند چیز:
اولاً، بازار را کنترل کند. تایم تعطیلی آخر هفته، شنبه و یکشنبه، جو روانی بازار و جو روانی مردم ایران را هم به هم بریزد، سوءظن پیدا کنند، از دلشان خالی بشود، احساس کنند یک عده این‌ها را دارند می‌فروشند. دیشب از این جماعات مردمی چند عزیز آمدند با نگرانی، با استرس، با اشک که "نکند ما را بفروشند، نکند مذاکره مثلاً شرط بیاید."

ممکن است مردم احساس کنند این‌ها شرط‌های آبکی و بی‌ارزش است، به درد نمی‌خورد. آن شرط‌هایی که بیان شده، شرط‌های ابتدایی و خیلی جدی نیست. همین‌ها را دشمن شما قبول نمی‌کند، همین‌ها را تن نمی‌دهد. تازه اگر قبول بکند که اول از همه خودش شکسته شده است. وقتی بخواهد بیاید پای این پنج تا شرطی که دیشب اعلام شد و شنیدید، پای این‌ها بخواهد بیاید، کلی امتیاز باید بدهد. نتیجه‌اش هم می‌شود نابودی آمریکا در این منطقه. نسبت به این هم دغدغه و استرس نداشته باشید.

نکته مهمی که می‌خواهم عرض بکنم، این است: این تایمی که گرفته، از یک طرف روی فکر مردم کار می‌کند، دودلی می‌آورد، دودستگی می‌آورد، (که تا به حال الحمدلله موفق نبوده است)؛ از طرف دیگر بازار را هم کنترل می‌کند. برنامه‌ای دارد برای یکی دو روز آینده، چه‌کار می‌خواهد بکند؟ یک برنامه هماهنگ، چند تا حرکت با هم:
یک بخش، پیاده کردن نیرو، نیروی زمینی، در برخی از مناطق مثل جزیره خارک، مثل برخی از جزایر دیگر، آماده شدن و مهیا کردن.
یک بخش دیگر همزمان، بلکه قبل از ورود این نیروها، آسیب زدن به بخشی از تأسیسات ما؛ مثل جاهایی که تأسیسات برقی ما و آبی ما هست، که همزمان کشور درگیر شود و ذهن مردم مشغول شود. بعضی جاها را هم برای خودشان به قول معروف "تارگت" (هدف‌گذاری) کرده‌اند که آنجا نیرو پیاده کنند.

می‌خواهم به شما عرض کنم: اولاً، اگر بخواهد آسیبی به تأسیسات بزند، چند برابر تأسیساتی که در این منطقه دارد، آسیب می‌بیند. این نکته اول.
نکته دوم، تأسیسات ما آسیب جدی نخواهد دید، ان‌شاءالله. تأسیسات پراکنده است، آسیب جدی وارد نمی‌شود. مردم، ضربه جدی به معیشتشان وارد نمی‌شود. یک عده با همین‌ها می‌خواهند ما را بترسانند و وادار کنند به امتیاز دادن.
نکته سوم، این است که اگر از منطقه‌ای بخواهد نیرو پیاده کند، از آمریکا که نمی‌تواند بیاورد، از همین منطقه باید بیاورد؛ از کویت، از امارات، از بحرین، از قطر.
فرماندهان نظامی ما اعلام و گفتند که بگویید به مردم همه بدانند، دوست و دشمن بداند: اگر آمریکایی‌ها حماقتی به خرج بدهند، اولاً قبر خودشان را می‌کنند؛ یک فیلم هالیوودی زنده برای کل دنیا درست می‌کنند که مردم دنیا ببینند ما با این سربازان آمریکا چه خواهیم کرد و چه پدری از این‌ها درخواهیم آورد. الله اکبر.

یک زمانی در این جزایر ما انگلیسی‌ها آمدند، پرتغالی‌ها آمدند. قبرستان‌هایی در همین جزایر معروف است، عکس‌هایشان را دیدید، فیلم‌هایشان را دیدید که این‌ها را دفن کردند. قبرستانی به نام قبرستان پرتغالی‌ها، قبرستان انگلیسی‌ها. متجاوزینی که گذاشتند در این جزیره‌ها، مردم ایران این‌ها را کشتند و این‌ها را دفن کردند. این سری دیگر از دفن هم خبری نیست. خاک ما حیف است که با خون‌های کثیف نجس بشود. این سری هر چه جنازه باشد، همه را می‌ریزیم در دریا. الله اکبر، الله اکبر.

نکته بعدی، بعضی از این مزدوران در این کشورهای عربی که خیانت کردند و جنایت کردند، حمایت کردند و کمک کردند آمریکا و اسرائیل را (و گفتند بروید جلو، ما پشتتان هستیم)، سعودی‌ها این‌ها را تشویق کردند، اماراتی‌ها این‌ها را تشویق کردند. نکته مهمی که همه باید بدانند، این است: این سری اگر بخواهد آمریکا پا بگذارد در خاک ما، دیگر مسئله زدن پایگاه آمریکایی نیست. گرفتن زمین، گرفتن زمین هم پاسخش گرفتن زمین است. این زمین‌های پایگاه‌های نظامی آمریکا دیگر هدف ما نخواهد بود. ما آنجا سرباز پیاده می‌کنیم، آنجا دیگر هدف نیست، آنجا زمین ما خواهد بود.

الله اکبر. این دولت‌های خبیث مزدور حقیر اطراف ما، بد که دل خوش کردند به این مردک کله‌زرد، به آن نتانیاهوی کودک‌کش. هر کشوری که اجازه بدهد سرباز آمریکا از کشور او بلند بشود و در خاک ایران بیاید، خود خاک آن کشور از این به بعد مال ما است. الله اکبر.
اگر امارات، بحرین، قطر و حتی عربستان بخواهد حماقتی بکند، یک طوری می‌شود که در آینده اعلام می‌کنند جام جهانی در فلان سال در قطر، در یکی از استان‌های ایران پهناور برگزار شد. الله اکبر. رونالدو هم از این به بعد برای ایران توپ خواهد زد.

در این کشورها مردم این‌ها از دولت‌هایشان بریده‌اند. که خیلی‌هایشان مثل بحرین، حتی نیازی نیست ما سرباز بفرستیم، نیروی زمینی بفرستیم، بسیجی بفرستیم. خالصِ عاشق آنجا هست. یک تقی بخورد، خود همان‌ها بحرین را دست می‌گیرند.
ایران را می‌خواستند کوچک کنند، این احمق‌ها با حماقت‌هایی که کردند و می‌کنند، ایران را آن‌قدر بزرگ می‌کنند که یک استانش بشود بیت‌المقدس. الله اکبر، الله اکبر.

خدا ان‌شاءالله شماها را با این انگیزه‌ها حفظ کند، خسته نشوید، ناامید نشوید، فشار روانی دشمن روی شما اثر نگذارد، جوّی که درست می‌کند مرعوبتان نکند. دست ما الحمدلله دست برتر است.
خود ملت آمریکا، خوشحالم از این کارهایی که شما دارید می‌کنید. تو دهنی که به دولت ترامپ می‌زنید. ملت ایران با هفتاد درصد مردم موافق جنگ است، تا نابودی، تا برچیده شدن آمریکا از این منطقه. برعکس، شصت‌وخورده‌ای درصد از مردم آمریکا مخالف جنگ هستند. محبوبیت ترامپ به حدود سی‌وشش درصد رسیده. بی‌بنیه‌، بی‌پا، بی‌رمق جلوی ملت ایستاده است. ملت نود میلیونی که دنیا عاشقش است.

در عراق و پاکستان چه می‌کنند؟ آیت‌الله سیستانی اعلام کردند حمایت اقتصادی پرداخت کردند با دست‌خط خودشان. این زن‌های در پاکستان همین‌طور، در کشمیر همین‌طور، در آمریکا یک عده، شما ایرانی‌ها دستتان را می‌بوسند که دارید با این مردم داخل، با این حمایت خارج، ما را از شر ترامپ خلاص می‌کنید.
این هم ترامپ است، با آن جزیرهٔ ابله، با آن نتانیاهوی کودک‌خوار و کثیف که در خود کشور خودش، در همان سرزمین‌های اشغالی، به او علاقه‌ای ندارند. تحقیرش می‌کنند، مسخره‌اش می‌کنند. می‌گویند: "ملت زیر بمباران موشک، او در پناهگاه کشته شود، یک طور؛ مردم زنده بمانند، یک طور دیگر." مردم اسرائیل از او متنفر می‌شوند.

برعکس، مسئولین ما زنده باشند، مردم برای اینکه این‌ها آسیب نبینند جان می‌دهند. شهید می‌روند به آسمان، به عرش اعلی، از عزت و عظمتی که بین این مردم پیدا می‌کنند.
این مختصات این جنگ این‌هاست که نشان می‌دهد ما پیروزیم و دشمنمان نابود، ان‌شاءالله.
خدایا به عظمت امام شهیدمان در راه مطهر و این شهدای بزرگ، پیروزی و نصرت نهایی را به همین زودی زود نصیب این ملت بفرما. خبر مرگ ترامپ و نتانیاهو را به همین زودی زود به ما برسان. تیرهای مانده‌مان را به هدف بنشان. شر دشمنانمان را به خودشان برگردان. به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
نظرات

برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید.

ورود با گوگل

در حال بارگذاری نظرات...

جلسات مرتبط

محبوب ترین جلسات تجمعات شبانه